*** P.S.E. Eseménynaptár ***
+ -
Főmenü
 
Egyéb funkciók
::   Vendégkönyv
::   Szórakozás
::   Szerszámosláda
::   Honlap térkép

Belépés
Felhasználónév

Jelszó


Még nem regisztráltad magad?
Itt megteheted

Galéria

Statisztika
Te vagy itt a(z)
6705.
látogató!
Ma  3,
ebben a hónapban  135 látogató volt.
Jelenleg
0 regisztrált tag
és 1 vendég olvas minket.


A legutolsó frissítés dátuma:
2021.10.02. 13:39

Naptár

>>Tovább...

Elérhetőség
::   Webmester

 
Edzéseik helyszíne:

Postás Sporttelep: 1149 Bp. Róna u.86-100.

N47.510065137947905, E19.115972641843957

e-mail címünk: dobrotka.gyorgy@gmail.com


1% Pénzügyőr Sportegyesület adószáma 1%
19803849-2-41


Üdvözlünk a Dr. Müller György Asztalitenisz szakosztály oldalán!

Honlapunk célja, az asztalitenisz sportág, ezen belül a pénzügyőr pingpong népszerűsítése.

Kezdeti lépésként asztalitenisz oktató videók találhatók itt, (sajnos csak angolul) de bízunk benne hogy szövetségünk hamarosan hasonló, magyar nyelvű tananyaggal segíti a sportág hazai fejlődését. Addig is a Moatsz szabálykönyv 2010 itt elolvasható.
Szeretettel várunk mindenkit és minden építő észrevételt!
Gyerek edzés:

hétfőn és szerdán 16,00 – 17,30

Legenyei Pintér Csaba

+36309661360


Vezetőség

HAJRÁ PÉNZÜGYŐR!


Jakab János.


 

 
Edzések Helyszíne
Edzéseik helyszíne:

Postás Sporttelep: 1149 Bp. Róna u.86-100.
N47.510065137947905, E19.115972641843957


e-mail címünk: dobrotka.gyorgy@gmail.com

Gyerek edzés:
hétfőn és szerdán 16,00 – 17,30
Legenyei Pintér Csaba
+36309661360
2021.10.02. 13:41   Nyomtatóbarát verzió   
 

 
A szakosztály elköltözött!
ELKÖLTÖZTÜNK!

 Tisztelt Sporttársak, csapatvezetők...

Elérkezett a pillanat, a nap, az óra, a perc... Titkon talán bíztam benne... csak egy rossz álom, hogy a Szállás utcát el kell hagynunk! De nem sajnos ez a valóság!
2017.06.26.- 27, este 17:00 órától várok mindenkit nagyon sok szeretettel egy utolsó testmozgásra! Amennyiben az első nap végzünk úgy nem kell másnap lemenni..
KI KELL pakolnunk a termet, le kell szerelnünk a világítást, a függönyöket a karnisokat, ki kell hordani a folyósokra szekrényeket, bútorokat, szóval mindent ami számunkra reményeink szerint egy másik helyen ugyan olyan fontos lesz mint itt! Kérek minden sporttársat jelenlétével és két kezének erejével, ügyességével, színesítse meg ezt a napot!!! És talán közben néhány igazán szép emléket vagy csak egy-egy nagy csatát két kanyar között még utoljára Te is elmesélhetsz!


Pse terem
2017.07.10. 13:15   Nyomtatóbarát verzió   
 

 
Gyász: elhunyt Temes Péter

Hosszan tartó, súlyos betegségben, 73 éves korában elhunyt Temes Péter, a Postás SE és a magyar asztalitenisz-válogatott egykori edzője. 
Temetése 2017. április 13- án 13.00 órakor lesz a Kozma utcai izraelita temetőben.
 Kérjük a férfiakat, hogy fejfedőt hozzanak magukkal.
2017.04.10. 21:35   Nyomtatóbarát verzió   
 

 
Gyász!

 Mély fájdalommal és megrendüléssel szívünkben tudatjuk, a Pénzügyőr Sport Egyesület Dr Müller György asztalitenisz szakosztályának utánpótláskorú 15 éves játékosa PÁSZTOR MÁTÉ, tragikus körülmények között életét vesztette! Máté, pályafutását a PSE színeiben kezdte, majd néhány évre a BVSC utánpótlás csapatát erősítette, ahol Magyar Bajnoki címet szerzett korosztályában. A sikerek ellenére még is úgy döntött visszatér nevelő egyesületébe és itt folytatja pályafutását. Oszlopos tagja volt a 2014-ben bajnokságot nyert Bp 1/B csapatnak, majd az idei évben már első játékosa volt az NB II-ben szereplő csapatunknak!

Csendes, mindig mosolygó személyisége hiányozni fog mindannyiunk számára, akik ismerték és szerették.

Temetés időpontjáról később adunk tájékoztatást.

Osztozunk családja fájdalmában, Nyugodj Békében, MÁTÉ.Bemész a terembe, felkapcsolod a villanyt!

És merengsz! Nézel magad elé s várod, nyíljon az ajtó!
Várod, hogy egy alig halható köszönést halj, még akkor is ha épp tele van a terem. De most üres, akár a légy zümmögését is hallod, és bámulod a falakat, és kivételesen nem is a régmúltba merengsz, hanem csak erre a pár utolsó hónapra!

Mikor azt hallod.. sikerült megfűznöm, egyre jobban játszik, hogy jöjjön le legalább a kedd – csütörtöki edzésre.. és ha nem is minden héten…., de egyre többet látjuk.. És akár nyer akár veszít, pelyhedző bajusza alatt csak egy mosoly érkezik…

Persze zrikálom… kéne már egy új szoft.. ne már, evvel a Waldi sem ütné már át… s jön a mosoly… jó ez még csak játszunk nem… majd pár hete egyre keményedő fonák és egyre biztosabb tenyeres… majd a 4 parti… NÉGY parti.. ja hát az új szoft csodákra képes.. s nevetünk együtt…

Tudod, még korán van, ütsz a kicsikkel egy kicsit.. hát persze.. és ebbe a perszébe nem csak egy kis beütés egy-két ajándék dicséret fér bele, a kicsik felé, hogy szép volt… hanem még két de lehet 3 szett is..
Na jó legyen az egyes asztal, mutasd meg az Öregnek, hogy milyen jók a mai fiatalok.. de csak óvatosan nehogy lesérüljön.. dobjuk be azt az 500 –ast.. legyen már valami tétje is.. Fagyi pénznek majd nyárra félre tesszük. Csak melyik nyárra…

Nyúl a táskáért.. hová – hová… mennem kell… Ne már, van még ott valaki a négyes asztalon.. nincs kivel játszania.. egy meccs belefér.. rám mosolyog és jön a szokásos… persze…

És persze vártam ma is a mosolyt, de ma nem jött és nem fog soha többé! Helyette fényképek… néhány szál fehér rózsa.. és gyertyák.. ami lehetnének akár egy 65. születésnap ünnepi gyertyái is de ezekből a gyertyákból most egy monogram kerül kirakásra… Előtte pedig indul egy mérkőzés, talán minden idők leghalkabb köszöntével induló mérkőzés.. aztán 1 perc néma csend. Fájdalmas és szíveket, könnyeket fakasztó s emlékeket feltépő.

Csak az megy el örökre, akire nem emlékezünk… de mi még sokáig emlékezni fogunk és visszük a gyertyát, és visszük majd a tegnap még egész, de hamarosan majd a törött labdát!! Oda ahol minden elveszett arra a fránya átjáróba.. Visszük a törött labdát, mert ezt a bánatot ugyan úgy nem lehet megragasztani, mint a ping-pong labdát. Mert eltört valami.. s tönkrement valami. Ezt nem lehet megragasztani...

Lekapcsolod a villanyt megvárod, míg mindenki kimegy.. már nem mész sehová.. A csapat a Te tiszteletedre nyeri a mérkőzést! A Te emlékedre visel majd minden PSE játékos a mezén fekete szalagot a hátralévő bajnoki mérkőzések alatt…
Ég veled MÁTÉ, emléked velünk marad!

 

Gyapi

 

Tisztelt Sporttársak!

MÁTÉ búcsúztatása és temetése, 2016. Március 31. Csütörtök 14:00 órakor lesz a Kozma utcai temetőben!
Szülei kérésének igyekszünk eleget tenni avval, hogy nem koszorút készítünk, hanem fehér rózsával adózunk emlékének! Tudom sokan dolgoznak és nem tudnak eljönni, így arra kérek mindenkit aki úgy gondolja a nevében is helyezzük el a megemlékezés virágait az jelezze felém vagy Bálint Csabi felé.

 

2016.03.17. 09:52   Nyomtatóbarát verzió   
 

 
Edzési lehetőség Varga Sándorral és Hoffmann Tamással.

Tisztelt Sporttársak, Csapatvezetők!!


A hétfői és szerdai edzések, és az edzők megfelelő kihasználtságának érdekében az edzések rendjében apró változás és lehetőség lép életbe szakosztályunk TAGJAINAK részére.

Hétfői napokon, 18:05 - 18:50 és 19:05 - 19:50 óra közötti időpontban edzési lehetőséget biztosítunk Varga Sándorral és Hoffmann Tamással.

A jelentkezés egy google naptáron keresztül történik, így a jelentkezőnek szüksége van egy valami@gmail.com végződésű email címre, amit el kellene küldeni nekem, vagy a pinyotv@gmail.com email címre, vagy sms-ben a +36205778274 telefonszámra, hogy a hozzáférést a naptárhoz biztosítani tudjam.

<-----   A NAPTÁR ITT TEKINHETŐ MEG!! --------> 

A következő lépésben a felvételt visszaigazolja, egy email formájában a rendszer, amiben egy link elvezet a naptárra.
A naptárban ki lehet választani mind az időpontot mind azt, hogy kivel és mikor szeretnél játszani.
Első körben 1 hónapban 1 játékos 1 de látva a beosztást és az esetleg szabad időpontokat maximum 2 játék lehetőséget vehet igénybe.

A kérés, hogy az edző nevére kattintva az Esemény szerkesztése menü pontot választva, az edző neve után kötőjellel írd be a saját nevedet, majd a mentés gombra kattintva, válaszd a " csak ez az esemény menüpontot, így tudni fogjuk, hogy már lefoglaltad azt az időpontot.

Mivel egyre többen vagyunk (szerencsére) hétfőnként is... így előfordulhat, hogy az edzésed a 6-os vagy a 7-es asztalon fog sor kerülni. Ha soklabdás edzést választasz, akkor szinte biztosan....

Természetesen bárkinek bármi kérdése van szívesen válaszolok.

Kovács Gábor

2016.03.07. 10:07   Nyomtatóbarát verzió   
 

 
Extraliga Férfiak: Pénzügyőr I.–Pénzügyőr II. I. foduló
2014. szeptember 05. péntek 18:00
Budapest X., Szállás u. 5.

Pénzügyőr I.–Pénzügyőr II. 6-1


(Fekete 2, Varga S. 2, Hoffmann 1, a Fekete, Hoffmann páros 1, illetve Éliás 1, Gelléri 0, Horváth 0.)

Mecsslap
2014.09.07. 12:11   Nyomtatóbarát verzió   
 

 
Kitűnően kezdett az első csapatunk a regionális asztalitenisz Klubcsapatok Szuper Ligájában!

Ötből négy magyar csapat győzelemmel kezdett!
Az öt, kedden érdekelt magyar együttes közül négy győzelemmel kezdte meg szereplését a regionális asztalitenisz Klubcsapatok Szuper Ligájában.

A férfiaknál a Pénzügyőr idegenben, a Celldömölk pedig hazai környezetben nyert – az U21-es válogatott kikapott az osztrákok korosztályos együttesétől –, míg a nőknél a Szekszárd és a Postás SE is otthon diadalmaskodott, utóbbi gárda kétszer is.
2014.09.05. 07:23   Nyomtatóbarát verzió   « Tovább »
 

| Pénzügyőr SE. Minden jog fentartva 2005-2015 © | www.penzugyortabletennis.hu
további partnereink: BPATSZ
Információ
Üdvözlünk a PSE. Asztalitenisz Szakosztály oldalán!


Oldalunkat eddig 6705 alkalommal keresték fel.

Regisztrált felhasználóink száma:216
Legutóbbi 5 felhasználónk:
Niiikiii
kensin
DavidWed
deske700
KilinSanyi

Élő közvetítés

Nagyobb Méret - Enlarge window - Grössere Bildschirm - Une plus grande taille

Archív videotár

Partnereink